Elysium korting

Heb je echt heel nodig ontspanning nodig? De beste manier om dit te bereiken is door een bezoekje te brengen aan Elysium. Tussen Rotterdam en Den Haag ligt dit wellness center verscholen in de natuur. Het centrum heeft een groot aantal sauna’s en themaruimtes waarin je kan zwemmen of ontspannen. Eén van de grootste pluspunten is de Hammam van Elysium. Dit is zelfs de mooiste van Nederland en een bezoekje waard. Met Elysium korting kan je voordelig zelf een bezoek brengen aan één van de mooiste wellnesscenters in de buurt van de Randstad. Maak zelf verschillende rituelen mee en kom volledig ontspannen terug van jouw dagje wellness.

Ervaar de verschillende thema ruimtes in Elysium

In Elysium zijn verschillende themaruimtes vinden waar je in diverse sferen kan ontspannen. Neem het duizend-en-een-nacht bad waarin je kan ontspannen onder een prachtige sterrenhemel. Of wat dacht je van het spirtueel bad? Deze stilte zone bevat een warm bad waarin je ondertussen naar een film kijkt onder begeleiding van rustgevende muziek. Of ontdek het magische gevoel van het rotsenbad waarin je midden in een grot onder grote watervallen door kan zwemmen. In Elysium is bijna niets te gek en dit maakt een bezoek juist zo bijzonder. Je beleeft een sauna elke keer weer anders en op een unieke eigentijdse manier. Naast de thema’s zijn er ook tientallen sauna’s met ieder hun eigen specialiteit te vinden bij Elysium.

Tientallen sauna’s bij Elysium

De meeste mensen bezoeken een wellness vanwege de sauna. Deze kunnen zich echt uitleven bij Elysium. Er zijn tientallen verschillende sauna’s te vinden waar je kan ontspannen. Zoals je van het wellness centrum inmiddels wel gewend bent hebben ze bijna allemaal een eigen thema. Van een romantische sauna voor koppeltjes tot een Marrakech Sauna waarin je heel even het idee hebt dat je in Marokko bent. Met een aanbieding Elysium kom je voordelig binnen en kan je zelf deze unieke sauna’s ervaren.

Boek een behandeling bij Elysium

Natuurlijk maakt een heerlijke massage een bezoek aan Elysium natuurlijk helemaal af. Dankzij de Elysium aanbiedingen kan je vaak voordelig een bezoek aan het wellness center combineren met een behandeling. Er zijn heel wat behandelingen waar je uit kan kiezen. Van een klassieke ontspanningsmassage tot een bezoek aan de Hamam. Een bezoek aan de Hamam is echt een aanrader want dit is de mooiste van Nederland. Dit ontspannende reinigingsritueel kan je mooi combineren met een bezoek aan het centrum. Naast aanbiedingen zijn er standaard voordelige arrangementen te boeken. Bij deze arrangementen zit entree en een behandeling inbegrepen. Elke maandag is het bij Elysium badkledingdag. Je kan de aanbiedingen gewoon combineren met een badkledingdag dit is bij Elysium geen enkel probleem. Ze begrijpen het heel goed dat je misschien liever in je badkleding een bezoek brengt aan het wellness center. Op andere dagen is het wel verboden om badkleding te dragen in het wellness center.