Fitland

Een dagje wellness in Fitland kan bijna door het hele land. Fitland heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. Een dagje doorbrengen in de wellness voelt echt als er even tussenuit gaan. Heel even heb je het gevoel dat je op vakantie bent ondanks dat je gewoon bij Fitland bent. Je kan op zoek naar jouw rustpunt midden in de dagelijkse hectiek. Al snel wordt je geïnspireerd door de diverse ruimtes waar je kan ontspannen en genieten van massages en behandelingen. Uniek is het wellnesscenter in Leiden op de 11e verdieping met een prachtig uitzicht over de stad. Dankzij de Fitland aanbiedingen kan je voordelig een dagje doorbrengen in het wellness center.

Badkledingdagen en damesdagen

Bij Fitland begrijpen ze het heel goed dat niet iedereen naakt naar de wellness wil. Gelukkig zijn er speciale badkledingdagen die per vestiging weer op een andere dag zijn. De meeste badkledingdagen worden gehouden op iedere dinsdag. Daarnaast zijn er 1 dag per maand damesdagen waarbij alleen dames naar binnen mogen. Dit is wel zo prettig als je niet naakt tussen de mannen wil lopen. Overigens zijn de badpakdagen bij Fitland niet verplicht. Mocht je dus wel graag naakt willen lopen dan is dit gewoon toegestaan. Een aanbieding Fitland is regelmatig ook gewoon toegestaan op de badpakdagen dit is wel zo fijn als je alleen dan naar de sauna wilt gaan.

Wordt helemaal zen met de behandelingen van Fitland

Een behandeling bij Fitland kan helemaal zen verlopen door je uitvoerig te laten masseren door één van de experts. Van een hot-stone massage tot een ritueel massage echt alles is mogelijk. Naast massages kan je bij Fitland terecht voor diverse gezichtsbehandelingen uitgevoerd door de schoonheidsspecialist. Er zijn niet alleen speciale behandelingen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ze kunnen zo net als hun vrouw helemaal zen thuiskomen na een bezoek aan Fitland.

Rasul en Hammam behandelingen bij Fitland

Rasul en Hammam zijn twee belangrijke rituelen die je mee kan maken bij Fitland. Dankzij de Fitland korting kan je nu extra voordelig een arrangement boeken waarbij je zelf zo’n unieke behandeling ondergaat. Beide rituelen staan volledig in het teken van het reinigen van de huid en het lichaam. In samenwerking met een gezondheidsspecialist wordt je lichaam gereinigd met speciale zeep en scrub. Daarna neem je plaats in een stoomcabine om vervolgens alle afvalstoffen af te spoelen in een speciale douche. Deze rustgevende behandeling kan je ondergaan bij Fitland en staat garant voor de ultieme ontspanning.

Overnachten bij Fitland

Bij een aantal vestigingen is het mogelijk om te overnachten bij Fitland. Je combineert een heerlijke behandeling met de ultieme nachtrust in het hotel. Regelmatig zijn er aanbiedingen te vinden waarbij je naast goedkope behandelingen ook een overnachting krijgt bij Fitland. Je kan er zo een heerlijk wellness weekend van maken en ontspannen terugkeren op het werk. Laat je even goed in de watten leggen tijdens een verblijf in één van de Fitland vestigingen. Geniet van de rust en wellness faciliteiten bij een vestiging bij jouw in de buurt.