Sauna aanbiedingen Gelderland

Midden in de Gelderse natuur is er een paradijs aan sauna’s te vinden. In Gelderland weten ze alles af van ontspanning en genieten van de omgeving. Als je er echt even tussenuit wil gaan dan kan je een aanbieding sauna Gelderland boeken. Je ontvangt zo een leuke korting voor een dagje sauna midden in de natuur. In Gelderland heb je geen stress meer maar een dag vol ontspanning. De meeste suana’s liggen midden in een prachtig natuurgebied waar je ook nog eens een wandeling kan maken. De Veluwe is o.a. een populair natuurgebied met diverse bossen waar je heerlijk even tot rust kan komen. Je kan sauna aanbiedingen Gelderland eventueel combineren met een overnachting. Je kan zo één dag voordelig verblijven in de sauna en de tweede dag erop uit gaan in de natuur. Of trakteer jezelf op één dag vakantie door een sauna bezoek in Gelderland te boeken.

Thermen Bussloo ontspannen in het beste wellness resort

In Gelderland ligt misschien wel het meest bekroonde wellness resort van Nederland Thermen Bussloo. Regelmatig is dit resort uitgeroepen tot het beste resort van Nederland. Naast deze bekroning hebben ze prijzen gewonnen voor de beste opgietingen van de wereld. Als je echt de ultieme sauna ervaring wil meemaken dan is dit het resort waar je moet wezen. In diverse sauna’s kan je op het complex tot rust komen. Het is vooral een aanrader om de unieke opgietingen in dit resort mee te maken. De saunameester neemt zijn taak zeer serieus en zorgt ervoor dat alles professioneel geregeld wordt. Je merkt dat dit de meervoudig wereldkampioen is op het gebied van opgietingen. Een unieke ervaring die je kan meemaken in Gelderland.

Geniet midden in de natuur met de Veluwse Bron

De Veluwse Bron is een wellness center dat misschien wel het mooist gelegen is van allemaal. Terwijl je ontspant in de sauna heb je een prachtig uitzicht over een uitgestrekt meer. Het wellness center is omgeven met bossen waarin verschillende sauna’s gelegen zijn. Het wellness center is zowel binnen als buiten te bezoeken. Geniet samen met een vriend of vriendin van de rustgevende natuur en boek met sauna korting Gelderland een aanbieding bij de Veluwse Bron.

Ontspannen in de Zwaluwhoeve

Er zijn meerdere plekken waar je heerlijk kan ontspannen in de sauna van Gelderland. Eén van de mooie plekjes in de buurt van Harderwijk is de Zwaluwhoeve. In een waterrijk gebied kan je genieten in een vrij nieuw wellness resort. Het resort bestaat al wel jaren, maar is recent vernieuwd met nieuwe rustgevende sauna’s en zwembaden in de natuur. De sauna’s hebben diverse thema’s waar je extra van kan genieten en die een rustgevende werking op je lichaam hebben. Als je extra wil genieten van de natuur dan kan je een bezoekje brengen aan de panoramasauna. Je hebt hier een uitzicht op de prachtige tuinen van de Zwaluwhoeve. Boek vandaag nog met korting een verblijf in Gelderland in combinatie met een bezoek aan de Zwaluwhoeve of een andere sauna.