Sauna & Beauty De Veluwe

Ben je op zoek naar een intieme sfeer? Sauna & Beauty de Veluwe is geen mega wellness waarin je verdwaald en de intimiteit en gezelligheid weg lijkt te zijn. Je kan hier heerlijk ontspannen met een vriendin of je grote liefde. Een dagje wellness is zo geboekt dankzij de Sauna & Beauty De Veluwe korting. Met deze korting kan je voordelig naar binnen en samen genieten van een dag vol ontspanning en vermaak. De knusheid die je hier meemaakt kom je in bijna geen enkel wellnesscenter meer tegen en dit is jammer. Gelukkig kan je nog wel terecht voor gezelligheid bij Sauna & Beauty de Veluwe. Het gastvrije karakter van de Veluwe nodigt je uit om hier heerlijk te komen ontspannen.

Bezoek de sauna in de Veluwe

Binnen en buiten zijn bij Sauna & Beauty De Veluwe verschillende sauna’s te vinden. Tijdens de zomermaanden is het natuurlijk heerlijk om buiten op het terras plaats te nemen en te genieten van het zonnetje. Tijdens de wintermaanden kan je juist afkoeling vinden door van buiten naar binnen te lopen in de sauna. Buiten is ook een groot zwembad te vinden die altijd lekker verwarmd is tot een temperatuur van 30 graden. Je kan hier heerlijk genieten en ontspannen in de buitenlucht. Combineer een bezoek aan het zwembad met de diverse sauna’s waarin je kan ontspannen en tot rust komen.

Combineer een bezoek met een behandeling in het beautycenter

Natuurlijk is een bezoek aan Sauna & Beauty De Veluwe de ideale kans om ook een behandeling te boeken in het schoonheidssalon. Een dagje sauna kan zo gecombineerd worden met verschillende klassieke en moderne massages. Je complete lichaam wordt zo volledig ontspannen inclusief je geest. Het is heerlijk genieten om een ontspanningsmassage te boeken na afloop van een bezoek aan de sauna. Naast massages kan je er terecht voor gezichtsbehandelingen zodat je lichaam als herboren is na een bezoek aan het wellnesscenter. Met een aanbieding Sauna & Beauty De Veluwe krijg je vaak korting als je verschillende arrangementen met elkaar combineert.

Boek een voordelig arrangement

Er zijn regelmatig verschillende Sauna & Beauty de Veluwe aanbiedingen in omloop. Voor een vast bedrag krijgt je niet alleen toegang tot de wellness, maar ook een aantal behandelingen en maaltijd. Je kan bij het wellness centrum ook prima culinair genieten. Van een heerlijke maaltijdsalade tot een uitgebreid diner met vlees of vis. Alles is vaak in een arrangement inbegrepen. De arrangementen zijn ook zonder korting standaard al te boeken bij Sauna & Beauty De Veluwe.

Overnachten in de regio

Sauna & Beauty De Veluwe heeft geen eigen hotel, maar heeft wel connecties met verschillende hotels in de regio. Je kan zo heerlijk met korting een arrangement boeken inclusief toegang tot het wellnesscentrum in Lunteren. Je kan zo na afloop nog heerlijk nagenieten op de Veluwe. Eventueel kan je zelfs een bezoek aan de sauna combineren met twee dagen entree en een overnachting. Je komt zo echt ontspannen terug na een compleet weekend vol wellness en behandelingen.