Sauna het Friese Woud

In Sauna het Friese Woud is de complete sauna beleveing het allerbelangrijkste. Ze doen er alles aan om in een rustgevende sfeer iemand volledig te laten ontspannen in o.a. de sauna en een paar whirlpools en baden. Het Friese Woud is speciaal vormgegeven om de ultieme beleving aan de gasten mee te geven. Een dagje in Het Friese Woud betekend dat je helemaal niets hoeft te doen vandaag. Het enige wat je hoeft te doen is lekker ontspannen en genieten van de diverse faciliteiten die je er tegenkomt. Regelmatig zijn er voor Sauna het Friese Woud aanbiedingen te vinden waarbij je voordelig een echte wellness beleving kan meemaken.

Sauna met opgietingen

Voor de meeste wellness experts zijn de opgietingen het ideale zen-moment. Uiteraard mogen deze dan ook niet ontbreken in Sauna het Friese Woud. De warmte beleving van de sauna staat bij Het Friese Woud centraal dus niet alle poespas die erbij komt kijken. Als Sauna expert proberen ze dan ook als beste de opgietingen te realiseren. De toegang is voor alle gasten vrij tot zowel de sauna’s als de opgietingen. Op vaste tijden worden deze opgietingen in alle sauna’s gerealiseerd en kan je genieten van extra warmte. Deze extra warmte zorgt niet alleen voor extra ontspanning, maar ook voor een extra afvoer van afvalstoffen via de huid. Dit in combinatie met ontspannende geuren van oliën die gebruikt worden in de sauna. Er zijn ook speciale data waarop extra opgietingen georganiseerd worden zodat je nog meer kan genieten van dit effect.

Culinair genieten in sauna het Friese Woud

Naast de spannende opgietingen kan je ook heerlijk culinair genieten. Na een hele ochtend ontspannen in de baden en de sauna ben je wel toe aan een hapje en een drankje. In het restaurant zijn kleine hapjes verkrijgbaar, maar ook uitgebreide maaltijden. Zo kan je heerlijk genieten van een uitgebreid diner terwijl je met je voeten omhoog zit bij de openhaard. De warmte blijft tenslotte een rol spelen in sauna het Friese Woud.

Behandelingen in sauna het Friese Woud

Naast culinair genieten of lekker ontspannen in de sauna zijn er ook verschillende behandelingen te boeken. Je kan deze combineren met een dagje wellness in de sauna’s en baden. Bij Het Friese Woud zijn alle bekende massages aanwezig zoals een hotstone-massage en een ontspanning-massage. Je kan deze direct reserveren als je gebruik maakt van een aanbieding Sauna het Friese Woud.

Overnachten bij Sauna het Friese Woud
Is Sauna Het Friese Woud net iets te ver rijden? Geen probleem je kan ook meteen een overnachting boeken vlakbij een hotel in de buurt. Dankzij de Sauna Het Friese Woud korting kan je voordelig een weekendje wellness boeken inclusief overnachting. Je komt zo helemaal weer zen terug uit Friesland. Een ervaring om nooit te vergeten en waar je nog lang van kan nagenieten. Het Friese Woud is de ideale ervaring voor iedereen die dol is op sauna’s. Liefhebbers kunnen hier uren genieten van de ideale ontspanning in combinatie met sauna’s.