Spa Puur

Spa Puur laat je puur genieten en ontspannen in het wellness center van Tilburg. Ervaar de Brabantse gastvrijheid in combinatie met heerlijke sauna’s, baden en behandelingen. Online kan je Spa Puur korting vinden om zo extra voordelig naar de sauna te gaan. Spa Puur is meer dan alleen een sauna je kan er echt terecht voor een dagje optimaal ontspannen in een wellness center. Er zijn voldoende baden, sauna’s en behandelingen mogelijk om je complete dag te vullen. Soms moet je er gewoon even tussenuit en bij Spa Puur ben je hiervoor aan het juiste adres.

Ervaar de rituelen bij Spa Puur

Een sauna staat vaak in het teken van Oosterse tradities en rituelen. Bij Spa Puur kan je dagelijks deze rituelen van dichtbij meemaken. Heel even vergeet je dat je gewoon thuis in eigenland bent. Ieder vierde weekend van de maand is er een speciaal opgietweekend. Een speciale opgietmeester komt langs de sauna’s om water op de heten kolen te gooien. Je begint direct te zweten en alle afvalstoffen verlaten je lichaam. Naast opgietingen wordt je tijdens het weekend vermaakt in de sauna met rustgevende muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Elke dag zijn er ook standaard rituelen die je mee kan maken. Op de website van Spa Zuiver kan je precies zien hoe laat welke rituelen zijn. Van een klankschalen sessie tot een rozensessie je kan het allemaal meemaken tijdens de rustgevende sferen in de sauna. Met Spa Puur aanbiedingen kan je het voordelig zelf meemaken doordat je nu nog goedkoper naar de sauna kan.

Faciliteiten bij Spa Puur

Spa Puur heeft in Tilburg uitgebreide faciliteiten waar je echt kan ontspannen zonder dat je verplicht een behandeling hoeft te boeken. Je kan in het centrum heerlijk bubbelen in de verschillende whirlpools. Of een stukje zwemmen in één van de vele zwembaden. Natuurlijk kan je ook afkoelen na een warme sessie in de sauna met een dompelbad. Van de Lavendelsauna tot een Turks badhuis echt alles kom je tegen bij Spa Puur. Wil je liever niet naakt naar de sauna? Iedere dinsdag is het badkledingdag en de eerste zondag van de maand. Je kan dan heerlijk in je eigen badkleding genieten van de wellness faciliteiten.

Geniet van de behandelingen bij Spa Puur

Bij Spa Puur kan je verschillende behandelingen ondergaan. Dankzij de aanbieding Spa Puur kan je voordelig entree en een behandeling met elkaar combineren. Het aanbod in behandelingen is zeer uitgebreid en het is wel zo leuk om op een wellness dag verschillende behandelingen te ondergaan. Van een hotstone massage tot een intensieve sportmassage vrijwel alles is mogelijk. Na afloop ben je volledig in de zen modus en kan je er voorlopig weer tegenaan. Naast massages kan je bij Spa Puur terecht bij de schoonheidsspecialiste voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Je voelt jezelf helemaal weer herboren als je uit Spa Puur wandelt en dit is tenslotte het doel van een echte wellness ervaring. Ontdek het zelf tijdens je verblijf in de sauna van Spa Puur.