Spa Zuiver

Ben je van plan om even lekker te gaan ontspannen? In Spa Zuiver kan je uitgebreid tot rust komen. Het wordt nu nog aantrekkelijker om te gaan met een Spa Zuiver korting. Je komt zo extra voordelig binnen in één van de mooiste wellness centers van Amsterdam. Je kan hier terecht voor de ultieme wellness experience. Terwijl je geniet van de heerlijkste baden maak je ondertussen een afspraak voor een ontspanningsmassage. Na de massage ben je weer helemaal jezelf. Het is zelfs mogelijk om een wellness experience te combineren met een nachtje slapen in het bijgelegen hotel.

Geniet van diverse sauna’s bij Spa Zuiver

In Amsterdam kan je heerlijk genieten van verschillende sauna’s. Heel even kan je ontsnappen uit de dagelijkse sleur en de drukte van de stad. Het complex heeft zelfs een eigen ligweide waar je kan nagenieten van een ontspannen lichaamsmassages. Met Spa Zuiver aanbiedingen kom je voordelig binnen en hou je mooi budget over om bijvoorbeeld een behandeling te ondergaan. Bij een bezoek aan de Spa hoort natuurlijk een behandeling en niet alleen een bezoek aan de sauna. Mocht je alleen voor de sauna gaan dan heb je een ruime keuzemogelijkheid uit: Finse Sauna, Infrarood Sauna, Muziek Sauna en Haard sauna.

Badpakdagen bij Spa Zuiver

Lang niet alle vrouwen zien het zitten om helemaal naakt naar de sauna te gaan. Speciaal voor deze vrouwen zijn er de badpakdagen bij Spa Zuiver. Als één van de weinige wellness centers organiseren ze deze niet maar één keer per maand, maar twee keer per week. Op de website kan u precies zien op welke dag u naar een badpakdagen kan gaan. De aanbieding Spa Zuiver is meestal ook geldig op de badpakdagen waardoor je lekker voordelig naar de sauna kan gaan.

Behandelingen bij Spa Zuiver

Het is natuurlijk nog fijner om jezelf eens extra te verwennen. Een behandeling in het wellness center staat natuurlijk op de to-do list. Vaak kan je aanbiedingen bij Spa Zuiver vinden waarbij je bijvoorbeeld twee behandelingen kan doen tegen een gereduceerd tarief. Bij Spa Zuiver kan je terecht voor een: ontspanningsmassage, Scrub massage, hotstone massage en nog vele andere massages. Naast massages kan je ook je lichaam behandelen door een schoonheidsspecialist. Op basis van je huidconditie kan je een speciale massage met producten ondergaan.

Ervaar Hammam bij Spa Zuiver

De Hammam is een reinigingsritueel volgens Oosterse tradities. Bij Spa Zuiver is er een speciale Hammam ruimte waar je heerlijk kan ontspannen. Naast een bezoek aan de Hammam kan je ook een speciale Oosterse behandeling ondergaan. Deze behandeling is gericht op de reinheid van de huid. In een warme ruimte wordt jouw lichaam voorbereid op een uniek badritueel waarbij je lichaam compleet gereinigd wordt. Niet alleen je complete lichaam wordt gereinigd, maar ook je haren worden gewassen. De Hammam ruimte is overigens niet toegankelijk voor gewone gasten bij Spa Zuiver. Je kan deze ruimte alleen bezoeken als je ook het ritueel zelf geboekt hebt. Dit ritueel is absoluut de moeite waard om te boeken voor je verblijf in de Spa.