Thermae 2000

Thermae 2000 is misschien wel het grootste wellness center van Nederland. Massaal reizen we af naar Limburg om hier te genieten van de ultieme wellness ervaring. Uniek aan dit wellnesscenter is dat het als één van de weinige bronwater gebruikt in de zwembaden. Het bronwater komt uit hun eigen bron honderden meters onder de grond. Het wellnesscentrum ligt in Valkenburg op zo’n 10 minuten afstand van Maastricht. Dit unieke wellnesscenter heeft prachtige binnen en buitenbaden waar je heerlijk kan ontspannen. Het wellness center staat in het teken van ontspannen en een gezond leven en levenstijl. Je kan er dan ook terecht voor speciale detox en leefstijl kuren naast een bezoek aan de sauna. Met Thermae 2000 korting kan je extra voordelig zelf een dagje wellness boeken.

Ontspannen op de top van de Cauberg

Op het hoogste punt van Nederland kan je ultiem ontspannen in Thermae 2000. Dit prachtige wellnesscentrum is helemaal op de top gebouwd en heeft een prachtig uitzicht. In 1989 is het centrum eigenlijk begonnen als kuuroord, maar daarnaast kan je er ook terecht voor een uitgebreide wellness experience. Met 60.000 m2 aan wellness is Thermae 2000 de grootste van Nederland. Bij een gezond leven horen natuurlijk sauna’s ze zijn uitstekend voor lichaam en geest. In het centrum zijn negen verschillende sauna’s te vinden met ieder hun eigen thema. Iedere dag zijn er opgietingen georganiseerd waar je bij aanwezig kan zijn. Naast de sauna’s zijn er verschillende binnen en buitenbaden waar je heerlijk in kan ontspannen.

Badkledingdag in Thermae 2000

Badkledingdag is een concept dat regelmatig georganiseerd wordt in Thermae 2000. Als vaste dag in de week is het dinsdag badkledingdag daarbuiten zijn er ook nog andere dagen waarop badkleding verplicht is. Als één van de weinige wellness resorts organiseren ze ook een badkleding weekend. Hierbij is het hele weekend verplicht om badkleding te dragen in de Thermae 2000. Op de website kan je precies zien wanneer het badkledingdag is. De meeste Thermae 2000 aanbiedingen zijn gewoon geldig tijdens de badkledingdagen.

Behandelingen bij Thermae 2000

Uiteraard kan je ook verschillende behandelingen ondergaan en deze zijn absoluut een aanrader. Bij Thermae 2000 kan je kiezen uit diverse ontspanningsmassages waarna je weer helemaal zen terugkomt. Je krijgt echt de luxe wellness exeprience voorgeschoteld als je voor zo’n behandeling kiest. Naast massages en gezichtsbehandelingen kan je ook workshops en kuren volgen. Bij de kuren blijf je vaak logeren in het bijgelegen hotel en volg je een intensief programma. Zo kan je bijvoorbeeld binnen 6 dagen stoppen met roken via Thermae 2000. Of wil je graag gewicht verliezen? Beter slapen? Met de Detox kuren van Thermae 2000 kan je het allemaal binnen 1 week bereiken. Je wordt hierbij intensief begeleid door therapeuten om vervolgens jouw doel te behalen. Naast behandelingen en wellness draait het bij Thermae 2000 om een gezond leven. Een aanbieding Thermae 2000 kan je snel boeken via de officiële website met de hulp van een handige kortingscode.