Thermen Bussloo

Thermen Bussloo staat bekend als één van de beste wellnesscenters van Nederland. Je kan hier in de plaats Voorst terecht voor een heerlijke dag vol ontspanning. Verschillende awards zijn door de wellness specialist gewonnen waaronder beste wellness van Nederland en ze zijn wereldkampioen opgieten. Een dagje wellness boeken is bij Thermen Bussloo dan ook een echte aanrader. Met Thermen Bussloo korting kan je heel voordelig naar binnen en genieten van een dagje vol met ontspanning. Regelmatig zijn er acties waarbij je op rustige dagen voordelig naar binnen kan. Je kan zo zelf de unieke sfeer van de beste wellness van Nederland ontdekken.

Beleef het belevenisprogramma van Thermen Bussloo

In de sauna van Thermen Bussloo willen ze je graag een unieke belevenis meegeven. Een belevenis die je nog lang zal herinneren. Iedere bezoeker kan hier gratis dagelijks aan deelnemen. Het programma bestaat natuurlijk o.a. uit opgietingen hier is het centrum tenslotte wereldkampioen mee geworden. Op gezette tijden vinden deze opgietingen plaats in de verschillende sauna’s van Bussloo. Tijdens de opgietingen worden er grote hoeveelheden water in combinatie met etnische oliën op de warme stenen gegooid. Door dit effect komt er waterdamp vrij en de opgietmeester zal deze met doeken verspreiden over iedereen die in de sauna zit. Het lichaam gaat door de opgieting meer zweten waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Naast opgietingen zijn er meditatie sessies, Kailash en rituelen die je gratis mee kan maken op gezette tijden verspreid over de dag.

Beleef de verschillende baden

Bij Thermen Bussloo zijn verschillende luxe baden waar je gebruik van mag maken om volledig te ontspannen. Zwem een rondje langs het rondel of breng een bezoek aan het Hammam bad. Met behulp van de Thermen Bussloo aanbiedingen kan je voordelig zelf een dagje wellness boeken. Je kan heerlijk gebruik maken van de verschillende baden en sauna’s op het complex. Vergeet zeker niet het belevenisprogramma gratis mee te maken in de sauna. Bij mooi weer kan je ook gebruik maken van de prachtige tuinen met zwembaden. In de tuinen is een ligweide te vinden en er is zelfs het meer van Bussloo waar je heerlijk aan kan ontspannen.

Boek een privé sauna bij Thermen Bussloo

Lijkt het jouw heerlijk om samen met een geliefde te genieten van een privé sauna? Of gewoon samen met een vriendin? Bij Thermen Bussloo kan je vier uur lang een privé sauna boeken. Eventueel is het mogelijk om deze te combineren met een behandeling zoals een heerlijke ontspanningsmassage in je eigen privé wellness ruimte. Bij dit arrangement krijg je een fles prosecco zodat je extra kan genieten samen van de luxe in
Thermen Bussloo

Behandelingen bij Thermen Bussloo

Uiteraard zijn er verschillende behandelingen die je kan ondergaan bij Thermen Bussloo. Ervaar een Oosterse Sabaaydi massage of geniet van de klassieke hotstone massage. Met een aanbieding Thermen Bussloo kan je de behandelingen vaak voordelig combineren met een bezoek aan het wellness center. Ervaar zelf één van de meest luxe wellness resorts van Nederland en combineert dit direct met een uitgebreide behandeling.