Veluwse bron

Midden in de Veluwe ligt één van de mooiste wellness centers van ons land De Veluwse Bron. Je kan hier genieten midden in de natuur van de sauna en diverse behandelingen. Het is één van de grootste wellness centers van Nederland en je vind er dan ook diverse sauna’s en baden. Je kan zowel binnen als buiten genieten van de faciliteiten terwijl je uitzicht hebt op het prachtige meer in de Veluwe. Een relaxdag kan helemaal compleet gemaakt worden met een uitgebreide massage of behandeling. Met Veluwse Bron korting kan je voordelig zelf zo’n behandeling boeken en extra genieten van jouw dagje ontspanning.

Beleef de Veluwse Bron

Eigenlijk is een bezoek aan de Veluwse Bron een beleving op zichzelf. Er zijn diverse thema’s te vinden waar je kan ontspannen, zwemmen of genieten van de sauna. Van voetenbaden tot nevelbaden en grotten je komt het allemaal tegen. Er zijn verschillende thema’s op de Veluwse Bron gebouwd die je laten ontspannen en je zintuigen prikkelen. Eén van de geliefde baden bij de Veluwse Bron is dan ook het kruidenbad. De kruiden prikkelen niet alleen je zintuigen, maar hebben ook een ontspannende werking op je lichaam. De thema’s zijn zeer uiteenlopend bij de Veluwse Bron zo kan je zelfs een tropisch strand bezoeken of een gletsjergrot. Aan fantasie is er absoluut geen gebrek in de Veluwse Bron.

Combineer een bezoek met behandelingen

Het is natuurlijk extra fijn om een bezoek aan de Veluwse Bron te combineren met behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je lichaam helemaal ontspannen is. De diverse massages geven je lichaam de ultieme wellness experience. Dit in combinatie met uitzicht op de prachtige natuur maakt een bezoek aan de Veluwse Bron natuurlijk fenomenaal. De massages zorgen ervoor dat lichaam en geest optimaal ontspannen raakt. Je bevind je in een soort Zen moment na het ondergaan van zo’n massage. Het is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Naast massages kan je er met een aanbieding Veluwse Bron ook terecht voor gezichtsbehandelingen. Na een bezoek aan het wellness center voel je jezelf weer helemaal als herboren.

Badkledingdagen en rituelen in De Veluwse Bron

Bij de Veluwse Bron begrijpen ze heel goed dat niet iedereen naakt naar de sauna wil gaan. De Badkledingdagen zijn ideaal om heerlijk te ontspannen zonder dat je hoeft na te denken over je uiterlijk. Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag in De Veluwse Bron en moet iedereen verplicht in een badpak komen. De Veluwse Bron aanbiedingen zijn gewoon geldig tijdens de badkledingdagen. Naast de badkledingdagen zijn er dagelijks ook speciale rituelen die je mee kan maken. De belangrijkste rituelen zijn natuurlijk de opgietingen waarbij een saunameester water en aroma op de warmtebron doet. De gevoelstemperatuur stijgt waardoor je meer gaat zweten en extra afvalstoffen verliest. Elke dag worden de opgietingen in de diverse sauna’s georganiseerd. Naast de opgietingen zijn er ook nog klankschaalsessies waarbij je op therapeutische wijze ontspant. Het laatste ritueel is het Banja ritueel waarbij talg en zweetklieren gereinigd worden in de sauna met berkentaken. Ontdek het zelf tijdens een bezoek aan de Veluwse Bron.