Zwaluwhoeve

Op zoek naar een dag vol ontspanning? De Zwaluwhoeve zorgt ervoor dat je helemaal zen weer naar huis gaat na een dag vol wellness. Het wellnesscenter bestaat als basis uit een authentieke boerderij vol met wellness faciliteiten in zowel de tuin als de boerderij zelf. Verschillende unieke thema sauna’s zijn aangelegd in de Zwaluwhoeve. Je kan zo op een nieuwe manier kennismaken met jouw favoriete sauna’s. Het is tenslotte hartstikke leuk om een keer een bezoekje te brengen aan de Rozensauna of speciale geuren sauna. Bij De Zwaluwhoeve kan het allemaal. Je kan nu ook voordelig alleen de entree betalen met een aanbieding Zwaluwhoeve. Regelmatig is het mogelijk om extra voordelig een bezoek te brengen aan de sauna in combinatie met een behandeling. Hou de aanbiedingen dus goed in de gaten als je plannen hebt om de Zwaluwhoeve te bezoeken.

Culinair genieten in combinatie met sauna’s en zwembaden

Elke dag kan je op verschillende plekjes in het wellness center culinair genieten. Van gezonde smoothies, vers fruit tot gebak en pizza’s er is voor iedereen wel iets te vinden. Op de Culinaire markt kan je genieten van alle vers bereide gerechten. Het is ook mogelijk om op de terrassen alleen even wat te gaan drinken. Dit is ideaal als je heel even moet bijkomen van zo’n dagje wellness. Uiteraard kan je na je drankje direct de sauna weer in duiken om verder te gaan ontspannen. Je kan heerlijk genieten van het lekkere drinken en eten terwijl je geniet van een ontspannen muziekje op de achtergrond. Als je echt lekker wil genieten van eten dan kan je naar De Oude Deel. Deze is nog helemaal in oorspronkelijke staat van de boerderij in 1792. Je kan hier uitgebreid dineren terwijl je geniet van de romantische sfeer in het restaurant.

Ervaar de diverse behandelingen in de Zwaluwhoeve

In De Zwaluwhoeve kan je extra verwend worden met uitgebreide behandelingen. Met Zwaluwhoeve korting krijg je direct een leuke korting rechtstreeks op je behandelingen. Je kan zo eventueel misschien wel twee behandelingen inplannen. De behandelingen bestaan uit rustgevende massages of gezichtsbehandelingen uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialist. De behandelingen laten je lichaam optimaal ontspannen zodat je in de zen-modus terecht komt. Je spieren komen tot rust en afvalstoffen worden door het lichaam afgevoerd. Eventuele knelpunten kunnen opgelost worden met een heerlijke massage. Na de massage voel je jezelf echt helemaal als herboren en kan je weer alles aan.

Beleef de Zwaluwhoeve

Een bezoek aan de Zwaluwhoeve is eigenlijk een beleving opzicht. Het is uniek om alle rituelen mee te maken en te ontspannen in één van de vele sauna’s. Regelmatig worden er ook badkledingdagen georganiseerd voor wie het niet ziet zitten om er naakt rond te lopen. Standaard is het iedere dinsdag badkledingdag en daarnaast worden er nog extra badkledingdagen georganiseerd. De Zwaluwhoeve aanbiedingen kan je meestal gewoon combineren met een badkledingdag. Dit is geen enkel probleem als je dit niet ziet zitten. Het belangrijkste is dat je in alle rust kan genieten van een heerlijk dagje uit in een uniek resort midden in de natuur.